Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Marta störst på plan när Tyresö slog AIK med 4 -0

Tyresö slog AIK i Damallsvenskan med hela 4-0. Marta visade vilken stor spelare hon är med två mål, kraftfulla spel och målgivande passningar. Hon har nu gjort 12 mål i år.

När Tyresö spelade borta mot AIK var det igentligen inget snack om vilket som var starkaste lag. Efter en lite svag första halvlek hade AIK ännu oavgjort mot Tyresö, men i andra halvlek började stjärnan Marta visa sin storhet genom fina framspelningar och egna avslut på mål.
Redan i den 53 matchminuten slog hon till och satte 1-0 med en fin frispark som inte målvakten kunde ta.
Bara några minuter senare spelade hon fram Madelene Edlund till 2-0. Och sen satte hon själv 3-0 kort därefter. Madelene Edlund gjorde även 4-0 med framspelning av Marta efter fint spel av Tyresö som närmast spelade ut AIK. Martas har nu gjort hela 12 mål i årets Damallsvenska.
Marta är het just nu och bevisade återigen att hon är bästa spelaren i Damallsvenskan.