Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kicki Bengtsson blir tränare i Bajen 2013

Kicki Bengtsson, som är en riktig ikon i Hammarby, kommer att ingå i ledarstaben 2013. Hon kommer att leda vissa träningar och bidra med sin stora rutin och sina erfarenheter.

– Det ska bli jättekul att få dela med mig av mina erfarenheter till de yngre spelarna, säger Kicki Bengtsson. Jag ska bidra med min erfarenhet, inspiration och glädje, säger Kicki Bengtsson i ett pressmeddelande.

Kicki följer naturligtvis damfotbollen med stort intresse och spelar fortfarande i laget Södersnäckorna i division 3. Och hon har varit en flitig gäst på Kanalplans läktare under 2012.

– Hammarby har haft ett intressant lag med potential att utvecklas om vi får behålla stommen och komplettera med lite nya spelare, fortsätter Bengtsson.

Exakt hur tränarrollen kommer att se ut ska diskuteras med Pär Lagerström, Janne Schönnings och övriga som kommer att ingå i staben i Elitettan 2013. Och angående den nya serien så menar Kicki att man måste ha tålamod.

– Det är bra att vi satsar på en ny serie, men det tar nog lite tid innan man ser resultat då många klubbar tyvärr brottas med dålig ekonomi. Det kan bli ganska tufft med långa resor, få sponsorer och lite publik. Men jag hoppas att det vänder och att vi i framtiden får en serie som håller en hög och jämn standard, avslutar Kicki Bengtsson

Kicki Bengtsson har gjort 403 allsvenska matcher, 157 landskamper och elva och en halv säsonger som spelare i Hammarby.

Källa: Lokala Nyheter , Hammarby Damfotboll.