Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nästa nivå av automation och krafttransmission – från ABB

Hannover_Messe_Skyway_02
På väg till Hannovermässan. Foto: Wikimedia

ABB visar upp banbrytande tekniska lösningar på årets Hannovermässa. Dessa är av särskilt stort intresse för företagets främsta kundsegment inom energi, industri, transport och infrastruktur. ABB sätter takten för ”Sakernas, tjänsternas och människornas Internet” med ett antal innovationer som höjer produktiviteten. En av dessa är YuMi, världens första industrirobot som kan arbeta sida vid sida med människor på ett monteringsband. Inom kraftöverföring presenterar ABB sin senaste generation av mark- och sjökabelsystem som sparar utrymme och minskar kostnaderna för högspänd kraftöverföring.

2015-04-12 – ABB, det globala kraft- och automationsföretaget, kommer att presentera ett antal nya produkter och lösningar för framtidens industrier på årets Hannovermässa, lösningar som är Internetbaserade och som lyfter in ”Sakernas, tjänsternas och människornas Internet” i produktionen. Företaget presenterar också innovativa lösningar som stödjer Tysklands omställning till förnybar energi.

”En produktivitetsökning på upp till 30 procent är realistisk med användningen av ABB:s integrerade teknik för Sakernas, tjänsternas och människornas Internet”, säger Ulrich Spiesshofer, koncernchef för ABB. ”Vår kombinerade kraft- och automationsportfölj erbjuder ökat mervärde för våra kunder och är ett tydligt tecken på att vi har initierat vår strategi Next Level på ett framgångsrikt sätt.”

Automationslösningar

Mo