Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Gothia Cup: 2010 års spelprogram är här!

Gothia Cup 2009 Foto: Wikimedia

Nu kan ni hitta spelprogrammet för 2010 års turnering på vår hemsidan. Vi vill dock göra er uppmärksamma på att ändringar kan komma att göras. Spelprogrammet är preliminärt fram till turneringen startar. Håll dig därför uppdaterad och dubbelkolla ditt lags matcher.

Spelprogrammet hittar du här

Ny teknik

För er som varit med tidigare ser att vi har utvecklat funktionerna för spelprogrammet på nätet. Det mesta går nu att söka på och det finns flera olika sätt att läsa spelprogrammet. Detta för att det ska vara anpassat för såväl spelare och ledare som publik.

Varje lag har nu sin egen sida där man enkelt kan se just sitt lags matcher. Denna sida visar till en början enbart gruppspelmatcherna men fylls efterhand på med lagets slutspelsmatcher.

På lagets egna sida hittar ni även en ”embed”-kod som ni kan klista in på er hemsida. Denna kod visar då ert lags matcher och gör det enkelt för er hemsidas besökare att följa laget.

Spelprogrammet i iPhone

Som vi har berättat tidigare finns det nu en besökarguide för Gothia Cup i iPhone. Här hittar ni utöver senaste nytt, veckans program, planinformation oh webb-tv även spelprogrammet. Denna applikation är gratis och går enkelt att ladda hem via iTunes eller din iPhone.

Ladda ner besökarguiden här.

Resultat via SMS

Som vanligt kommer ni kunna följa ert lags resultat via sms. Mer info om hur ni gör detta kommer senare.

Gothia Cup är världens största och mest intersnationella ungdomsturnering i fotboll. Varje år deltar över 1500 lag från närmare 70 nationer.

Källa: Gothia Cup