Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Death metal-bandet ”Job For a Cowboy” till Sverige

Foto: LiveNation.

JOB FOR A COWBOY gästar höstens hetaste hårdrocksklubb i Stockholm! Onsdagen den 24 november så är det ända stället som gäller Club Paranoid på Debaser Slussen. Biljetter släpps måndagen 30/8.

2005 släppte den amerikanska gruppen Job For A Cowboy ep:n Doom som skulle komma att bli populär hos många. En av dessa var ägaren och skaparen av skivbolaget Metal Blade Records, Brian Slagel. Slagel är känd för att ha gett ut de första inspelningarna av Metallica 1982 och signat Slayer året efter. Turen hade nu kommit Till Job For A Cowboy.

Två år senare släpptes debutalbumet Genesis, ett album som redan första veckan gick in på en 54:e plats på Billboards topp-200-lista. Placeringen kanske inte låter som någon vidare succé, men faktum är att den vid den här tiden visade sig vara den högsta för något metalband sedan Slipknots självbetitlade album 1999.

Job For A Cowboy fortsatte sin succé med att erhålla en mängd olika media utmärkelser och turnera på de stora festivalerna såsom den brittiska Download festivalen och Tysklands Wacken Open Air. Och 2009 släpptes den äntligen, bandets efterlängtade uppföljare Ruination!

Close-Up Magazine, Gibson och Debaser presenterar: CLUB PARANOID
Har det inte länge saknats en riktigt bra hårdrocksklubb i centrala Stockholm? En klubb dit du kan gå för att höra den senaste och bästa hårdrocken? En klubb dit du alltid kan gå för att du vet att polarna är där, du vet att DJ:n spelar allt mellan klassiska Slayer-låtar till nyare band som Bullet For My Valentine. En klubb där du kan uppleva både nya och mer etablerade band till ett biljettpris långt lägre än någon annanstans? En klubb där du erbjuds förhandslyssningar av heta album, smygläsning av nyaste numret av Close-Up Magazine, utlottningar av skivor, instrument och biljetter till konserter!

Konsertinformation:

24.11 Debaser Slussen – Club Paranoid

Källa: LiveNation.