Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

IF Elfsborg fick ta emot Åtvidabergs FF hemma på Borås Arena och de slutade med succé!

Det var gästande laget som tog ledningen på Borås Arena i match minut 28 via Haris Radetinac.
Det var Boråsarna som förde och skapade mycket målchanser men Åtvidabergs målvakt Henrik Gustavsson stod i vägen i första halvlek.

Stefan Ishizaki för IF Elfsborg tog initiativ och lyckades göra 1-1 och även 2-1, Det skulle inte sluta där, resultatet blev hela 4-1 . Johan Larsson nätade i 77 minuten och där efter så passade James Keene på att avsluta denna match med att göra 4-1 i 84 minuten.

Magnus Haglund tränare för Elfsborg var nöjd med matchen men menar att formen inte finns i laget som tidigare.
-När man inte är i topp form nu, vi är hyfsade inför dagen, men inte riktigt på topp så var de gott att vi spelade med två forwards och hoppas att formen kommer ! sa Magnus Haglund på presskonferensen på Borås Arena efter matchen.
Nästa hemma match för IF Elfsborg är den 18/10 och då tar dom emot Helsingborg.