Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Dagny & Lillebror är stolta filmare av årets Stockholm Pride

Foto: Josefine Blomberg

Den 1:a augusti startar årets Pridefestival i Kungsträdgården. Den unga duon Dagny & Lillebror kommer att finnas på plats för att dokumentera årets Pridefestival som har temat öppenhet. Nytt för i år är även att festivalen är gratis, något som kommer att öka besökarantalet drastiskt. Detta medför ett perfekt tillfälle att synas på för ett nystartat produktionsbolag.

Stockholm Pride tar i år plats på Kungsträdgården, temat är öppenhet och nytt för i år är att festivalen är gratis för alla. Med beräknade 30 000 besökare per dag är detta ett perfekt tillfälle att synas på för ett nystartat produktionsbolag. När alla bitar inför Pride började falla på plats var den unga duon där och erbjöd sitt samarbete. Dagny och Lillebror kommer att sammanfatta varje dag under festivalen med en film som kommer att finnas på Stockholm Prides hemsida. Efter festivalen kommer även en film som sammanfattar hela veckan att släppas för att göra reklam inför kommande årets Pridefestival.

”Vi kommer att finnas och synas under hela festivalen och vi ser fram emot att få delta i denna folkfest som vi hoppas lägger en bra grund för vårt nya företag. Efter att ha sett artistutbudet i år så vet jag med säkerhet att årets Pride kommer att bli ett av dem bästa någonsin.” säger Dagny.

Dagny & Lillebror är ett nystartat produktionsbolag i Stockholm som jobbar med film- och musikproduktion. Att få filma under Stockholm Pride är deras största uppdrag hittils. På Stockholm Prides hemsida finns två filmer som dem redan har gjort inför Priden.

Källa: Dagny & Lillebror.