Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Skansen höll ställningarna 2012

Foto: Stiftelsen Skansen.
Foto: Stiftelsen Skansen.

Skansen höll ställningarna 2012 och kom nära 2011 års mycket goda gästsiffror. På nyårsafton kom 8.356 gäster för att se flera svenska stjärnor och höra nyårsklockan ringa in det nya året. Totalt hade Skansen 1.415.280 gäster. -Ett härligt avslut på ett år som varit mycket positivt för Skansen, säger en glad John Brattmyhr, Skansenchef.

Under kvällen blev det klart att Skansen kommit nära 2011 års mycket goda gästsiffror, Nyårsafton kom 8.356 gäster för att se en rad svenska stjärnor och höra nyårsklockan slå in det nya året. Det gjorde att årets totala summa hamnade på 1.415.280 gäster.
-Ett härligt avslut på ett år som varit mycket positivt för Skansen, säger en glad John Brattmyhr, Skansenchef.

-Vi har invigt ett nytt Lill-Skansen och påbörjat renoveringen av Sollidenscenen, skapat en fantastiskt fin miljö i Boktryckarens bostad från 1840-talet och haft en bra sommar mot alla odds. Vi har firat alla stora högtider, en romsk vecka, haft ett redkordstort antal bröllopsgäster på drop in-bröllop och fått många nya vänner på Facebook. Ett enastående år som vi skålar för ikväll, säger John Brattmyhr.

Källa: Stiftelsen Skansen.