Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nanne Grönvall i Kungsan

Nanne Foto: Tobias Dahlen/Photo Passion

Nanne Grönvall avslutade kvällen i Kungsan med sin intensiva schlagerrock.

Nanne  är alltid lika bra med sin intensitet och energi. Hon är ett givet inslag i alla schlagersammanhang. Vi fick innan konserten veta att hon varit med i schlagerfestivalen inte mindre än tio gånger, första gången 1986 med gruppen Sound of Music och låten Eldorado. Sedan året efter var hon med med låten Alexandra, vilken hon spelade. Hon sjunger bäst när hon är självironisk. Rockrökare som Shake, baby, shake varvades med lugnare låtar som Det vackraste, som hon, tyvärr, inte kunde hålla sig för god för att tillägna Victoria och Daniel. Solen har även den sina fläckar.

Men, bortsett från det, så var det en riktigt bra konsert. Hennes man Peter, son till Abba-Benny, var med och spelade keyboard. De avslutade med att dra av hennes paradnummer Avundsjuk och Håll om mig. Inte många i publiken kunde stå stilla.