Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson värmde publiken i Kungsträdgården

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

På onsdagskvällen såg vi och en stor publik gamla schlagerstjärnorna Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson spela på Kungsträdgårdens scen. De körde både gammalt och nytt material.


Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Bland annat fick vi höra Magnus sjunga ”Kom hem ” som är en av hans bästa och mest kända låtar. Han körde nästan direkt också sin nya singel ”Feel you” som ligger på listorna redan. Den var en ganska bra upptempo-låt, men gitarren kunde varit lite mer varierad. Den är ju väldigt simpel nu. Men publiken verkade  uppskatta den ändå. När Magnus väl kör några andra hittar så är det inte svårt att få publiken att sjunga med.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Charlotte Perrelli sjöng såklart ”Tusen och en natt” ( Take me to your heaven) som hon vann Eurovision Song Contest med. Hon upplyste oss faktiskt om det själv att det var senast vi vann. ”Men vi får leva på gamla meriter ett tag till”. Charlotte sjöng ju också lite andra klassiska låtar som ”Gröna små äpplen” och diskolåten ”I will survive”. Hon är ett litet energiknippe på scen och glittrar i kapp med kamerablixtarna från publiken.

Senare sjöng de tillsammans en duett, den nya låten  ”Mitt livs gemål” som är tillägnad kronprinsessan Victoria och herr Daniel Westling och deras kommande bröllop. Blir nog en fin present för många framöver.