Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Anna Bergendahl varm och go trots regn i Kungsan

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Så har det blivit dags för vår nya storstjärna Anna Bergendahl att spela i Kungsträdgården. Trots oväder så trängs folk framför scenen när Anna kliver upp på scenen. Hon hälsar alla välkomna när hon kört en liten nästan klassisk poplåt som jag tycker var bra. Hon spelar ikväll mest låtar från sin platta men även några covers så klart. En coverlåt som heter ”Disappear” var ganska bra.

Hon har ju varit med och skrivit lite låtar själv också, och den sista låten på skivan har hon skrivit själv. De kör lite akustiskt på den, ”Melodramatic Mess” heter den, och Anna ser nästan ledsen ut när hon sjunger den. Men det är ju bara hon som lever sig in i känslan i sången. Är en mycket fin låt faktiskt tycker jag.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Efter allt hon varit med om de senaste åren var det under Idol för två år sen som hon lärde sig massor och fick mycket erfarenhet. Hon var väldigt tacksam för all denna respons hon har fått, tycker att det är fantastiskt roligt. Hon körde självklart en av sina favoritlåtar från Idol också; ”Have a heart”. Det var en ganska fin låt. Men det som alla väntade på kom ju först i slutet av konserten. När Anna spelade sin vinnarlåt från melodifestivalen, ”This is my life”, blev alla väldigt glada, och man blev varm i kroppen.