Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Eric Hassle åker på sin första turné i skandinavien

Med ytterligare en radiohit (”Standing Where You Left Me”) i bakfickan ger sig Erik Hassle ut på de svenska landsvägarna. För första gången kommer Erik att göra en längre, sammanhängande head-line turné i Skandinavien. Premiären äger rum i Köpenhamn den 24 september på ett redan nu slutsålt Vega.

I höst släpper Erik nytt material, det första sedan succéalbumet ”Pieces” (som gavs ut på Island Records i januari). Det nya materialet ger han ut på en EP och förutom radiohiten ”Standing Where You Left Me” blir det tre helt nya låtar ”Taken (Still In My Blood)”, ”Last Rider” och ”If It Takes All Night”

Den ständigt aktuella 21-åringen från Katrineholm är i Sverige där han skriver på och spelar in en ny platta för internationell release i början av nästa år. De svenska fansen kommer att få möjlighet att få en förhandslyssning av de nya låtarna på turnén och på den för Sverige exklusiva EP:n ”Winter EP” som släpps 29 september.

På spelningarna i Sverige har lokala band möjligheten att tävla om att bli förband till Erik och hans fans har chans att vinna en träff med honom. För mer information besök www.stillinmyblood.se

Turnéplan
24.9 Köpenhamn, Vega (DK)
25.9 Varberg, Aulan Peder Skrivares skola
26.9 Århus, Train (DK)
1.10 Malmö, Babel
2.10 Göteborg, Sticky Fingers
9.10 Karlskoga, Night Shift
16.10 Sundsvall, Aveny
22.10 Eskilstuna, Harrys
23.10 Gislaved, Gisleparken
29.10 Stockholm, Debaser Medis
3.11 Örebro, Ritz
5.11 Uppsala, Smålands Nation
6.11 Karlstad, Tempel

Fler datum tillkommer.

Källa: Live Nation.