Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Martin och gänget i Äntligen hemma inspirerar på kistamässan

Det finns så mycket saker som kan gå fel när vi ska göra det själv istället för att anlita ett proffs. Men det finns hjälp att få. På äntligen hemma mässan visar gänget hur man ska göra en massa olika saker. Förutom det så finns det massor av företag och organisationer på plats som visar upp sig för er skull. Här finns prylar och massor av hjälpmedel. Tekniska lösningar på många problem gör det mycket enklare att göra det själv!

För er med smak för auktioner har de även en sån varje eftermiddag, där alla intäkter går till naturvårdsverket. Det finns mycket intressanta produkter som ni kan få ganska billigt! Tex en tvättmaskin för halva priset?! Eller ett set odlingslådor för ynka hundralappen, normalpris 500 kronor!

Har ni lite funderingar på att fixa till hemma så är detta perfekt att besöka. Om ni är tillräckligt kvicka kan ni få med er lite roliga gratissaker också från sponsorerna. Kampanjerna är många och ger en del schysta rabatter om man är snabb att bestämma sig.

Några av gänget satt i ett växthus eller mer som ett lusthus som inretts av Bosse Rappne som själv hade ett likadant hus hemma. Inredarexperten Karin hade inget att anmärka på detta fint inredda växthus av Bosse som tagit hand om det. Han har självklart mycket mer växter i sitt eget mysiga växthus. Nu jobbar han i egenskap av trädgårdsmästare med många typer av växter i de stora växthusen på hans trädgårdsodling när han inte jobbar med tv-programinspelningar.

Enligt Martin Timell så jobbar de för fullt med nya avsnitt och kommer sen att jobba parallellt med nyinspelning under säsongen som startar i april. Även Karin kommenterade att det är några avsnitt inspelade nu och sen kan de alternera och ta det lite lugnt med att spela in avsnitten och justera lite i innehållet för att hålla det aktuellt.

Meningen med den här mässan är att folk ska få träffa dem och få inspiration och information. De kan se hur  Martin och de andra gjort och får väldigt gärna kopiera deras ideér. Det är lite det som är tanken med programmet ; att folk ska se och ta efter det som verkar intressant. Då blir det rätt från början och om man nu inte kan göra det själv så kan man i allafall se hur det borde utföras . Om de nu skulle ha några frågor så funkar ju det perfekt att träffa gänget på den här mässan, som ett komplement.

På mässan finns massor av intressanta företag och erbjudanden som kan hjälpa de flesta.