Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Oh my God, September får Grönan att dansa

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Goa Gry Forssell är tillbaka som programledare för sommarkrysset, och den här gången kommer Sveriges kanske populäraste popsångerska: September. Med sig får hon också erfarne rocktjejen Annelie Rydè som gjort massor av olika musikframträdanden samt deltog nyligen även i melodifestivalen . Som en tanke kommer en av melodifestivalens stora favoriter the Moniker som kom trea och fick sin första hit med ”Oh my god”!.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Gry Forsell är tillbaka som programledare för Sommarkrysset. Hon har haft en liten kort semester och var jätteglad att ta hand om showen igen. Och det är verkligen en bra och underhållande show med spännande kryssfrågor som kan ge klirr i kassan. Hon får hjälp av sina gäster som den här gången är inga mindre än September, Annelie Rydé och the Moniker.

Först att äntra scenen blir September, alias Petra Marklund,som börjar med nya singeln ”Party in my head”. Hon har en skön kort partydress som passar till den coola dansshowen.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Rock-, pop- och schlagersångerskan Anne-Lie Rydé kör en egen liten hitssamling som bland annat inkluderar ”Sånt e livet, En sån karl, Alla har glömt och Bossa nova baby”. Hon var faktisk bland de första med att göra tolkningar av svenska schlagerklassiker och andra redan på 1990-talet.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

The Moniker kommer sen såklart med hans superhit ” Oh my god!. Han har lite egna kläder som vanligt med turban och längre skägg. Folk gillar honom verkligen! Daniel Karlsson kom på fjärde plats i Idol 2007.

Inför Melodifestivalen 2011 tog han artistnamnet The Moniker och blev en av favoriterna med den 60-talsinspirerade lyckorusiga låten ”Oh my god!” och slutade på en fin tredjeplats i finalen. The Monikers första album Maktub, släpptes i maj 2011. Han gillar att göra lite annorlunda saker.

Foto:Tobias Dahlén / Photo Passion.

Den underbara September drar sen sin sköna heta cover av Petters ”Mikrofonkåt ” till ett stort jubel. Det svänger verkligen om henne. Underbar korreografi med mikrofonkabeln. Hon har en alldeles egen stil som passar henne som handsken. Det är kanske inte så udda utan mer coolt och snyggt.

Foto: Tobias Dahlén / Photo Passion.

Nu får the Moniker avsluta med en en lite svår cover på en personlig favorit, Chris Issac ”Wicked game”. Som en liten rolig sak dyker han nu upp i kostym utan skägg! Det gillade Gry i alla fall. Snyggt tyckte hon och säkert några till. Vi gillar i allafall hans fina version, jättebra!