Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Fantastiska Amy LaVere till Sverige i November

Foto: Livenation.

Måndagen den 14 november ställer sig Amy LaVere återigen på svensk mark. Kägelbanan i Stockholm gästas av den sensationella sångerskan från den amerikanska södern. Biljetterna släpps nu på fredag.

Med den inneboende talang som Amy LaVere uppvisar på sitt senaste alster ”Stranger Me” är det inte konstigt att kritiker runt hela globen har ett svagt hjärta för henne. Tillsammans med producenten Craig Silvey (Arctic Monkeys, The Arcade Fire) har hon skapat ett suggestivt album som rymmer lika mycket svärta som ljusa toner. Med sin karaktäristiska röst och udda instrumentering skapar hon en bluesig noir-stämning som klingar så oförfalskat vackert att man nästan blir rädd.

När Amy LaVere återigen knyter band med den svenska publiken sker det några år efter att hon utnämnts till ”Best New or Emerging Artist” av Americana Music Association, och utmärkelsen hon fick då är i dagens läge allmänt vedertaget. Scenen är hennes liv och den hypnotiska showen kommer att för alltid etsa sig fast i minnet.

Amy LaVere och band spelar på Kägelbanan i Stockholm den 14 november. Vi ses där!

Konsertinfo
14.11 – Kägelbanan, Stockholm

Källa: Live Nation.